Nové uživatelské rozhraní a nová funkce bitev!

2015-11-03

Nové uživatelské rozhraní a nová funkce bitev je připravená pro aktuální verze!

Naši vývojáři byli zaneprázdněni - opravdu velmi zaneprázdněni. A když vidíme zaneprázdněné vývojáře, znamená to, že naši hráči budou nadšeni - opravdu nadšeni. Zde je několik důvodů, proč by to tak mělo být:

Chánové X Beta: Je to tak - Chánové získavájí novou tvář. Společně s vylepšením celého uživatelského rozhraní na nejnovější technologii jsme odstranili i načítací obrazovky a čekací dobu. S vaší pomocí a díky vlivu z otevřené beta verze společně můžeme docílit naprosto plynulého a mobilně optimalizovaného uživatelského rozhraní. Zatímco na tomto budeme pracovat, vytváříme taky více intuitivní menu, vylepšujeme mapu světa a optimalizujeme téměř každou obrazovku, na kterou můžete narazit. Všichni budou pozváni, aby si mohli vyzkoušet hru Chánové X v otevřené beta verzi. Některé z dalších změn budou zahrnovat nové rozhraní pro hlášení, dvě kategorie s rytířskými misemi, novou pátrací linii v tutorialu, oznámení v chatu a ještě více.

Máme teď vaši pozornost? Výborně. Nepromeškejte tuto naprosto originální funkci, která se v současné ŽIVÉ verzi objeví. Nemůžeme vám o ní ještě mnoho prozradit, ale tady je nápověda: Jedná se o zbrusu nový způsob, jak mezi sebou každý den bojovat - díky přidání nové vrstvy soutěžení budete chtít hrát znovu a znovu.

A nejlepší zpráva ze všech? Toto se bude dít brzy. Velmi brzy.

Děkujeme vám za nepřetržitou pomoc během Beta testování. Uvidíme se na bojisti!

- tým hry Chánové