Chánové 7: Krev a Slávy 7.1 POZNÁMKY K VYDÁNÍ

2015-04-23


7.1 POZNÁMKY K VYDÁNÍ

 

Nové doly v provincie a výcvikové (pouze pro světy s nastavením NEW)

Výcvikové tábory a doly byly přidání ve hře. Objevují na mapě kolem Vašeho hradu a také i do provincie, když jsou některé podmínky splněné . Vaš nepřítel může na Vaš útočí a vyloupí. Pokud máte obrany v táboře nebo v dole, útočník musí jim zničit a vyloupení je podle zůstala populace. V případě, že vyloupení je úspěšný, tábory a dole nefungují, a školení jednotek je odložená. Po skutečné doby se Tábory a dole obnoví a nebo zkrátíte té doby při posílání rytíř na mise Oprav. Po obnovení se získává dočasnou ochranu před útoky. Jsou 3 různé výcvikové tábory v provincie pro každého hradu. Každý tábor výcvíči jen jeden typ jednotek.

Doly v provincie Vám dá bonus surovin a v tábore si můžete vycvičit jen jeden typ jednotek a výcvík skonči jak jsou ostatní budovy. Abyste zrychleni výcvik musíte zlepšit tábor. Pro každé další úrovně táboru, musíte vycvičit určitě množství jednotek. Důl může být vylepšen a tak si můžete zvýšit tento bonus. Vaš nepřítel může na Vaš útočí a vyloupí. Útočnik musí zničit obrany v dole, pokud jim máte a vyloupení je podle zůstala populace. V případě, že vyloupení je úspěšné, důl nefunguje, a bonus je odstraněn. Důl se sám obnoví po skutečně doby ale vy můžete zkrátit té doby při posílání rytíř na mise Oprav. Po obnovení dolu získává dočasnou ochranu před útoky.

Je jen jeden důl v provincie pro každé hrady.

Jméno Hradu

Jména hradů "budou stejná jako přezdívka hráče na mapě světa. Možnost přejmenovat hrad bude stále k dispozici, ale vlastní název bude viditelný jen pro majitele hradu. Na mapě světa, budou ostatní hráči vidět hrady se jménem svého majitele.

 

Akvizice Hradů a zámků (pouze pro světy s nastavení New)

 

Hráči obdrží automaticky nový hrad po dosažení úrovně 5, 10 nebo 20.

Také počet hradů, které hráč může vlastnit v závislosti na úrovni "Vlastnit" Budování bylo změněno:

 

Opustit hrad

 

Možnost opustit hrad nebude k dispozici, pokud hráč nemá postavena budova Řádu, alespoň na úrovně 1, v jednom ze svých hradů (ne ten, který chce opustit).

 

Dobývání hradů (pouze pro světy s nastavení New)

Hráči nebudou moci dobýt hrad, pokud jeho majitel je aktivní, a to i v případě, že snižují loajalitu na 0.

 

Táboří

 

Jakýkoliv tábor zůstane na cílových souřadnicích do 24 hodin (místo 120 hodin *). Po uplynutí této lhůty se tábor automaticky vrátí do hradu,ze kterého pochází. Doba pro vrácení je stejná jako čas jeho pochodu.

 

Spotřeba potravin v táborech je nahrazena trestem na produkci potravin v zámku, ze kterého byl tábor odeslán.

Každý aktivní pochod ovlivňuje penalizace o 10% z produkci potravin (penalizace funguje stejné jako při útok nebo podporu).

Hráči nebudou moci poslat z tábora pochod, když tam je příliš mnoho aktivních pochodů a spotřeba přesahuje současnou produkci potravin.

 

Nová budova: Lukostřelba

Lukostřelci budou vyškoleni v novostavbě lukostřeleckým místem v kasárnách. 

Vývoj stavby zkracuje čas na školení jednotky.

Chcete-li vytvořit lukostřelbu, hráči potřebují k výstavbě úroveň 1 Kasárna.

 

Klany

Útok na ostatní členy klanu - k útoku pochod nebude k dispozici, pokud vlastník cíle je ze stejného rodu.

Klanové body v klanovém žebříčku -jestliže hráč opustí klan, ztratí automaticky body,které přispěly k hradům Hráčů z klanového žebříčku.

Body, kterými přispěl každý z hráčů, jsou viditelné v nabídce klanu.

 

Mapa Světa

Mapa byla zcela přepracována s novými úžasnými a aktualizovanými obrázky pro všechny neutrální objekty.

 

Úspěchy

 

Nové úspěchy byly přidání

 

Systém upozornění

 

Systémové zprávy týkající se různých akcí ve hře (o úroveň výš, zámek odměněn, rytíř o úroveň výš, dokončil,splnil atd ...) jsou předělané.

 

Rytířské misi

 

Doba trvání rytířských misí nyní závisí na rychlosti světa.

 

Změny výrobních zdrojů

 

Zdrojové bonusy z příjmů - všechny bonusy jsou nyní vypočítány podle základní produkce příslušného dolu.

 

Výroba zdrojů-sankce - pokud existuje více než jeden efektivní trest nad příjmy potravin, které platí společně, a ne samostatně.

 

Hlídání systému

Hlídání  je systém ve hře, který umožňuje nastavit jednoho z vašich klanových kamarádů jako vašeho zástupce. Bude mít omezený přístup k vašemu účtu, který mu poskytnete, aby vás mohl zachránit, když jste pryč.

 

Online hodiny a bot

 

Doba hraných hodin, stejně jako bot, ve začátku stránky byly odstraněny ze hry.

 

Aktualizace prohlížeče

 

Hra nebude k dispozici, pokud prohlížeč hráče je zastaralý. Místo toho bude samostatná strana, otevřou se pokyny a odkaz na aktualizaci prohlížeče. Rozhraní pochody bude vynulováno po každém kole restartu.